Njoftim për fillimin e vitit të ri akademik 2023-2024

 

Të dashur studentë, ju urojmë mirëseardhjen në Fakultetin e Shkencave të Natyrës dhe qoftë një vit i mbarë e i suksesshëm!

 

Njoftohen të gjithë studentët e ciklit të parë Bachelor, se procesi mësimor fillon në datë 2 Tetor 2023 sipas orarit të shpallur në faqen zyrtare të fakultetit.

 

Njoftohen të gjithë studentët e vitit të parë se ditën e hene datë 2.10.2023 ora 08:30, në sallën 412A do të zhvillohet takim me Dekanin e Fakultetit të Shkencave të Natyrës. 

Në orën 09:00 organizohet takim me përgjegjësit e departamenteve sipas programeve të studimit në sallat e poshtëshënuara.Për t'u njohur me orarin klikoni: KETU

 

Për t'u njohur me grupet mësimore klikoni: KETU


 

Për studentët e vitit të parë në linket e mëposhtme mund të gjeni:

Orari i sallave ku do të kryhet takimi i ditës së parë
Takimi i dites se pare.pdf 28.09.2023
Informacion orientues mbi Fakultetin e Shkencave të Natyrës
Planimetria e godinave 28.09.2023
Informacion në lidhje me përdorimin e adresës individuale [email protected]
Udhezues per email 14.10.2021
Orari dhe emrat e sallave
Orari dhe emrat e sallave 14.10.2021

Të ngjashme

...