Njoftim per rifillimin e mesimit

Te nderuar kolege

Te dashur studente

Duke ju uruar te kaloni nje mbrembje te bukur e festive dhe gjithashtu duke iu bashkuar urimit per sa me shume suksese dhe mbaresi ne vitin 2022, ju njoftoj se pushimet do te vijojne, sipas struktures akademike, deri me date 09.01.2022.

Mesimi fillon me date 10.01.2022.

Ditet e mesimit te humbura per shkak te festave do te zevendesohen ne ditet e shtuna te semestrit te pare.

Pushime te gezuara

Dekani

Prof.Dr.Spiro Drushku

Të ngjashme

...