Akademia KODO ka hapur thirrjet për një kurs në WebGL dhe BabylonJS

Akademia KODO ka hapur thirrjet për një kurs në WebGL dhe BabylonJS, teknologjia kryesore nga Microsoft për ndërtimin e përvojave 3D në ueb. division5 ofron 5 bursa të plota për të rinjtë që duan të ndërtojnë zgjidhje në 3D si lojëra, aplikacione AR dhe VR përmes Akademisë KODO. Ajo/Ai që përfundon kursin me sukses do t'i ofrohet një punë me kohë të plotë pranë division5. 
Apliko këtu: www.kodo.al 
Për më shumë informacione na shkruani në [email protected] ose në numrin e telefonit 0696881999. 

 


 

Të ngjashme

...