Aktivitet nga keshilli studentor me teme: "Sesioni informues" per studentet viteve te para ne FSHN-se.

Keshilli studentor organizoj ne daten 23-10-2021 aktivitetin "Sesioni informues" per studentet viteve te para ne FSHN-se.
Aktivitet ju vjen ne dobi studenteve te viteve te para per tu njohur me se shumti me funksionimin e Fakultetit  dhe deget qe do te studiojne.

 

 

 

 

Të ngjashme

...