Career Planinng

Ju ftojmë të merrni pjesë në aktivitetin me temë: Career Planinng që do të zhvillohet nga ijr_student FSHN MJEKËSIA më datë 17/03/2023  në orën 9:00 në sallën 103 B

Pjesëmarrja është e hapur për të gjithë studentët dhe ofrohet certifikatë për çdo pjesëmarrës!

Ju mirëpresim!

Të ngjashme

...