Dita Kombëtare e Kursimit të Energjisë

Fakulteti i Shkencave të Natyrës i bashkohet Universitetit Bicocca të Milanos në edicionin e vitit 2024 të "M'illumino di meno" si pjesë e "Ditës Kombëtare të Kursimit të Energjisë dhe Mënyrave të Qëndrueshme të Jetesës" e promovuar nga Caterpillar e Rai Radio 2.

Nisma, e cila do të mbahet më 16 shkurt, ka sloganin PA KUFIJ, sepse mjedisi duhet mbrojtur dhe veprimtaria e njerëzimit drejt tranzicionit ekologjik duhet të jetë gjithashtu pa kufij.

Iniciativa është planifikuar më datë 16 shkurt në orën 18:15 ku do të do të fiken dritat për disa minuta në godinat e Fakultetit të Shkencave të Natyrës.

Jeni ftuar të merrni pjesë të gjithë përballë hyrjes kryesore të fakultetit, Godina A.


 

Të ngjashme

...