European Research Council - National contact point

Ky Keshill eshte krijuar nga Komisioni Europian si nje komponent i Horizon Europe, me qellim promovimin e kerkimit shkencor mes vendeve anetare te BE-se dhe atyre kandidate per anetaresim. Me shume info gjeni ketu:

https://erc.europa.eu/
 

Ai ofron disa programe ku mund ne baze te eksperiences tuaj si kerkues shkencore per keto grant-e:

1. Starting Grants

2. Consolidator Grants

3. Advanced Grants

4. Proof of Concept Grants

5. Synergy Grants

Ju njoftoj se thirrjet per dy te fundit, pra per Proof of Concept dhe Synergy Grants qendrojne aktualisht te hapura, perkatesisht deri me daten 14 Tetor 2021 dhe 10 Nentor 2021. Ne to mund te aplikohet pavaresisht eksperiences si kerkues shkencor ose fushes se studimit, mjafton nje ide e mire ose partneret e duhur, ndaj doja t'ju ftoja t'hidhnit nje sy linqeve me poshte per te perfituar nga keto mundesi:

Proof concept: https://erc.europa.eu/funding/proof-concept
 

Synergy Grant: https://erc.europa.eu/node/2289
 


 

Të ngjashme

...