Info Day per le città italiane | Mission EU “100 Climate-neutral cities by 2030 - by and for the citizen”| 21 dicembre 2021

Njoftimin nga APRE, e cila është Koordinatore e Horizon Europe, për të gjitha IAL Publike/Private në Itali, mbi eventin online "Info Day per le città italiane | Mission EU “100 Climate-neutral cities by 2030" .

Linku i regjistrimit dhe axhenda: https://apre.it/evento/mission-cities-100-climate-neutral-cities-by-2030/

Ps, në këtë takim mund të njiheni dhe krijoni kontakte me institucione aktive ne Horizon Europe, të cilat po planifikojnë të aplikojnë në Thirrjet e Ardhshme Cluster 5, të këtij Programi EU. 


 

INFO DAY PER LE CITTÀ ITALIANE
Agenda_Mission-Climate-Neutral-and-Smart-cities_21-dicembre_V0.pdf 17.12.2021

Të ngjashme

...