Joint EU Master: Scholarship offer in Advanced Materials Science

Hapja e thirrjes per studentet per te ndjekur programin e studimit master prane Universitetit Saarland Gjermani ne kuader te programit "Erasmus Mundus Scholarship".


 

Studentet qe duan te aplikojne duhet te kene mbaruar programin e studimit Bachelor ne Kimi, Fizike dhe shkencat te tjera te natyres, krahas atyre inxhinierike dhe shkencave te materialeve. Ky program eshte nje mundesi e mire per studentet qe duan te zhvillojne studimet e ciklit te dyte jashte vendit, ne me shume se nje universitetit te huaj.


 

EUSMAT opens a new call for Erasmus Mundus Scholarships for the AMASE Master Programme
AMASE-Call 2022_EN.pdf 05.01.2022

Të ngjashme

...