Leksion i hapur nga Dr. Melissa Perry

Departamenti i Biologjisë organizon leksion të hapur nga Dr. Melissa Perry, Universiteti George Washington, Washington DC., USA, me temë: "Kujt mund t’i besosh? Gjetja e informacionit të vërtetuar mjekësor dhe të shëndetit publik në kohën e keqinformimit".

Leksioni do të organizohet me datë 1 Dhjetor 2021, ora 10:00, salla 412A, në FSHN, UT.

Informacion mbi lektoren dhe temën e leksionit do të gjeni në posterin bashkëngjitur këtij mesazhi.

Ky aktivitet koordinohet nga Prof. Asoc. Merita Xhetani.

 

Të ngjashme

...