Leksioni hapur me temë ''Këshillimi i Karrierës"

Dega e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Karrierës në bashkëpunim me Këshillin Studentor FSHN organizon këtë të hënë datë 17/01/2022, ora 12:00 në sallën 101 B  leksionin e hapur me temë ''Këshillimi i Karrierës". 

Pjesëmarrja është e hapur për të gjithë studentët. 


 

Leksion i Hapur.pdf 14.01.2022

Të ngjashme

...