Njoftohen te gjithe studentet e Ciklit II, Master Profesional se eshte shpallur orari dhe regjistrimi per sesionin e paradiplomimit

Regjistrimi do kryhet online nga data 06 Gusht-27 Gusht
 

Per tu regjistruar kliko: KETU

Me poshte mund te njiheni me orarin e provimeve. 

Departamenti i Bioteknologjisë
MP Bioteknologji.xlsx 27.08.2021
Departamenti i Informatikës
MP Informatike.xlsx 27.08.2021
MP TIK.xlsx 27.08.2021
Departamenti i Matematikës së Aplikuar
MP IMI.xlsx 27.08.2021

Të ngjashme

...