Njoftohen te gjithe studentet e Ciklit I dhe Ciklit II, Master Shkencor se eshte shpallur regjistrimi dhe orari per sesionin e vjeshtes

Regjistrimi do kryhet online nga data 06 Gusht-27 Gusht

 

Ne kete sesion lejohet rishikimi i notes deri ne 3 provime vetem per studentet e Bachelor Viti 1, Viti 2 dhe Master Shkencor Viti 1

 

Per tu regjistruar kliko: KETU

Me poshte mund te njiheni me orarin e provimeve. 

Departamenti i Biologjise
Bachelor Biologji.xlsx 25.08.2021
MSH Biologji Mjedisore.xlsx 25.08.2021
MSH Biologji Molekulare.xlsx 25.08.2021
MSH Biologji AML.xlsx 25.08.2021
Departamenti i Bioteknologjise
Bachelor Bioteknologji.xlsx 25.08.2021
MSH Bioteknologji.xlsx 25.08.2021
Departamenti i Fizikes
Bachelor Fizike.xlsx 25.08.2021
MSH Fizike.xlsx 25.08.2021
MSH Fizike AML.xlsx 25.08.2021
Departamenti i Informatikes
Bachelor Informatike.xlsx 25.08.2021
Bachelor TIK.xlsx 25.08.2021
MSH Informatike.xlsx 25.08.2021
MSH TIK.xlsx 25.08.2021
MSH Informatike AML.xlsx 25.08.2021
Departamenti i Kimise
Bachelor Kimi.xlsx 25.08.2021
MSH Kimi.xlsx 25.08.2021
MSH Kimi AML.xlsx 25.08.2021
Departamenti i Kimise Industriale
Bachelor KIM.xlsx 25.08.2021
Bachelor KTU.xlsx 25.08.2021
MSH KIM.xlsx 25.08.2021
MSH IPK.xlsx 25.08.2021
MSH SHTU.xlsx 25.08.2021
Departamenti i Matematikes
Bachelor Matematike.xlsx 25.08.2021
MSH Matematike.xlsx 25.08.2021
MSH Matematike AML.xlsx 25.08.2021
Departamenti i Matematikes se Aplikuar
Bachelor IMI.xlsx 25.08.2021
MSH IMI.xlsx 25.08.2021

Të ngjashme

...