Njoftim mbi ditet pushim me rastin e festave te Nentorit

Njoftohen te gjithe punonjesit dhe studentet e FSHN se dita e Marte, date 30 Nentor, eshte pushim. 

Mesimi dhe puna fillojne me date 1 Dhjetor. 

Festa te gezuara!

Të ngjashme

...