Njoftim mbi dokumentacionin për të përfituar bursë dhe përjashtim/reduktim të tarifës së shkollimit

Studentët të cilët janë interesuar për të përfituar Bursë dhe përjashtuar/reduktuar tarifën e shkollimit per vitin akademik 2023-2024 duhet të paraqesin dokumentat te zyra e Informacionit, Godina A, deri me datë 8 Nëntor 2023.


 

Dokumenta për tarifën
CIKLI 1 27.10.2022
CIKLI 2 27.10.2022
Dokumenta për bursën
Kategorite dhe dokumentacioni per studentet qe perfitojne burse 27.10.2022

Të ngjashme

...