Njoftohen te gjithe studentet e Ciklit II, Master Profesional se eshte shpallur orari dhe regjistrimi per sesionin e vjeshtes

Regjistrimi do kryhet online nga data 07 Shtator - 12 Shtator

 

Ne kete sesion lejohet rishikimi i notes deri ne 4 provime

 

Per tu regjistruar kliko: KETU

 

Me poshte mund te njiheni me orarin e provimeve.

Departamenti i Bioteknologjise
Master Profesional ne Bioteknologji Mjedisore.xlsx 07.09.2021
Departamenti i Informatikes
Master Profesional ne Informatike Biznesi.xlsx 07.09.2021
Master Profesional ne Teknologji Informacioni.xlsx 07.09.2021
Departamenti i Matematikes se Aplikuar
Master Profesional ne Inxhinieri Matematike dhe Informatike.xlsx 07.09.2021

Të ngjashme

...