Njoftohen të gjithë studentët e Ciklit të Parë, Bachelor në Biologji dhe Bachelor në Shkenca Natyrore dhe Mjedisore, se është shpallur orari mësimor për semestrin e dytë të ciklit akademik 2023-2024

 

Për t'u njohur me orarin kliko KËTU

Të ngjashme

...