Regjistrim për diplomë, cikli I dhe cikli II, viti akademik 2023-2024

Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës se është shpallur regjistrimi për sesionin e provimit të diplomës.

Regjistrimi për këtë sesion provimesh do të kryhet online nga data 15-22 Prill 2024.

Provimi do të zhvillohet në datat 25-26 Prill 2024.

 

Nuk do të lejohen të futen në provime të gjithë studentët që nuk kanë shlyer detyrimet akademike dhe financiare.

 

Për t'u regjistruar kliko: KËTU

Të ngjashme

...