Regjistrim për diplomë, cikli II Master Shkencor, viti akademik 2023-2024

 

Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës, cikli II Master Shkencor, se është shpallur regjistrimi për sesionin e provimit të diplomës.

Regjistrimi për këtë sesion do të kryhet online nga data 24-30 Qershor 2024.

Provimi do të zhvillohet në datat 2-8 Korrik 2024.

 

Nuk do të lejohen të futen në provime të gjithë studentët që nuk kanë shlyer detyrimet akademike dhe financiare, dhe që nuk kanë dorëzuar mbrojtjen e gjuhës së huaj.

 

Për t'u regjistruar kliko: KËTU

Të ngjashme

...