Science Week in Tirana 20-24 nëntor 2023

Gjatë datave 20 - 24 nëntor 2023, organizohet nga Departamenti i Fizikës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, UT, “Java e Shkencës”. Kemi kënaqësinë të ftojmë në këtë aktivitet, jo vetëm studentët e Bachelor dhe Master në Fizikë, por të gjithë studentët dhe kolegët e FSHN që duan të informohen mbi të rejat më të fundit të shkencës së fizikës.

Salla 103B / 413B, FSHN, ora 11:00 - 13:00.

Për më shumë informacion: https://indico.cern.ch/event/1347072/


 

Referues të ftuar:

Prof. Dr. Sebastiano Stramaglia - Università degli Studi di Bari Aldo Moro, Bari, Itali

Prof. Dr. Silvano Tosi - Istituto Nazionale di Fisica Nucleare, Sezione di Genova, Genova, Itali

Dr. Ilirjan Margjeka - INFN, Sezione di Bari, Itali & CERN

Dr. Alba Domi - University of Amsterdam & NIKHEF, Hollandë

Dr. Federica Simone Maria - Politecnico di Bari & INFN, Sezione di Bari, Itali


 

Organizatorët:

Ilirjan Margjeka - INFN, Sezione di Bari & CERN - [email protected]

Rudina Zeqirllari - Departamenti i Fizikës, FSHN, UT - [email protected]

Olta Çakaj - Departamenti i Fizikës, FSHN, UT - [email protected]

Klaudio Peqini - Departamenti i Fizikës, FSHN, UT - [email protected] 

During November 20 - 24, 2023, the Department of Physics, Faculty of Natural Sciences, UT organizes the “Science Week”. We are pleased to invite in this event, not only the Bachelor and Master in Physics students, but all students and colleagues of FNS who wants to get informed about the latest scientific achievements in physics.

Hall 103B / 413B, FNS, time 11:00 - 13:00.

For further information: https://indico.cern.ch/event/1347072/


 

Invited speakers:

Prof. Dr. Sebastiano Stramaglia - Università degli Studi di Bari Aldo Moro, Bari, Italy

Prof. Dr. Silvano Tosi - Istituto Nazionale di Fisica Nucleare, Sezione di Genova, Genova, Italy

Dr. Ilirjan Margjeka - INFN, Sezione di Bari & CERN

Dr. Alba Domi - University of Amsterdam & NIKHEF, Netherlands

Dr. Federica Simone Maria - Politecnico di Bari & INFN, Sezione di Bari, Italy


 

Organizers:

Ilirjan Margjeka - INFN, Sezione di Bari & CERN - [email protected]

Rudina Zeqirllari - Department of Physics, FNS, UT - [email protected]

Olta Çakaj - Department of Physics, FNS, UT - [email protected]

Klaudio Peqini - Department of Physics, FNS, UT - [email protected]

 


 

Të ngjashme

...