Thirrje për Konferencë Shkencore Studentore Ndërkombëtare

Me rastin e 65-vjetorit të themelimit të Universitetit të Tiranës, ftohen studentë dhe kërkues të rinj të marrin pjesë në konferencën shkencore studentore “Kërkimi shkencor dhe edukimi në perspektivën e studentëve dhe studiuesve të rinj - UT flet me zërin e studentëve”.

 

Për më shumë informacion kliko KETU

Të ngjashme

...