Zhvillimi i Edukimit për Median dhe Informacionin në Universitetet Shqiptare

Instituti Shqiptar i Medias me mbështetjen e Ambasadës Amerikane në Tiranë është duke zbatuar projektin “Zhvillimi i Edukimit për Median dhe Informacionin në Universitetet Shqiptare”

Projekti synon që të zhvillojë kapacitetet e studentëve dhe pedagogëve në universitetet publike dhe private në fushën e Edukimit për Median dhe Informacionin (EMI). 

Në datë 23.11.2021, në orën 17:00sallën 410A do të bëhet prezantimi i projektit dhe aktiviteteve shoqëruese. Ftojmë studentët e interesuar të marrin pjesë në këtë aktivitet informues.

 

Për më shumë informacion kontaktoni Dr. Ani Bajrami në adresën e emailit: [email protected]

Të ngjashme

...