Histori suksesi ALUMNI FSHN

Ditën e hënë më 24.03.2023 u zhvillua pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës takimi me nxënësit e gjimnazit "Sinan Tafaj" në kuader të Ditëve të Infomimit të Maturantëve. Nxënësit e këtij gjimnazi vizituan mjediset e fakultetit. FOTO
 

 

Ditën e hënë më 27 Mars 2023 u zhvillua pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës takimi me nxënësit e gjimnazit "Qemal Stafa" në kuader të Ditëve të Infomimit të Maturantëve.

Linku

 

Foto nga leksioni i hapur i zhvilluar nga Z. Visar Ademi, me datë 19/04/2023, me temë "Rëndësia e aftësive të punësimit në ekonominë e dijes".

 

Ditën e mërkurë datë 30.03.2023 ora 12:00, salla 101B Dega e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Karrierës së bashku me Vodafone Albania organizojne "Vodafone University Tour". Tematikat që do të trajtohen do të jenë të dedikuara dhe lidhur me Teknologjinë që skuadrat e Vodafone përdorin aktualisht si edhe mundësitë në terma të internshipeve dhe punësimit, që aktualisht mund te ofrojë për studentët, së bashku me disa hints and tips që mund t'ju shërbejnë për aplikimet që  do të bëni në të ardhmen. 

Jeni të ftuar të merrni pjesë.

 

Foto gjatë takimit informues për Akademinë SAP Italia.
 

Ditën e Mërkurë ora 09:00, salla 101B kompania VAR-BMS do të organizojë një takim informues për akademinë SAP Italia. Jeni të ftuar të merrni pjesë.


 

 

Foto gjatë takimit që u zhvillua me datë 21/03/2023, me kompaninë Start-Up Ventures për internship falas

 

Jeni të ftuar të jeni pjesë e aktivitetit që do të zhvillohet sot me datë 21/03/2023, ora 10:00 në sallën 101 B nga kompania Start-Up Ventures lidhur me kërkesën për intership pa pagesë dhe shërbimjet që kjo kompani ofron.

 

 

Foto gjatë seminarit "Career Planinng", të zhvilluar me datë 17/03/2023
 

Foto gjatë trajnimeve individuale mbi këshillimin e karrierës

 

Ju ftojmë të merrni pjesë në aktivitetin me temë: Career Planinng që do të zhvillohet nga ijr_student FSHN MJEKËSIA më datë 17/03/2023  në orën 9:00 në sallën 103 B

Pjesëmarrja është e hapur për të gjithë studentët dhe ofrohet certifikatë për çdo pjesëmarrës!

Dega e sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Karrierës do të organizojë aktivitetete që do tju ndihmojnë në zhvillimin tuaj të mëtejshëm profesional, më datë 15/03/2023 ora 11:00, salla 103 B. Në fokus të kësaj zyre është orientimi në karrierë dhe këshillimi i vazhdueshëm, për drejtimin e duhur apo për të ndërmarrë zgjedhje strategjike në karrierën tuaj. Ndaj ne jemi kujdesur që të zgjedhim tema të cilat do t'ju ndihmojnë në zhvillimin e karrierës dhe do tju bëjnë sa më të aftë për tregun e punës. 

Foto gjatë bashkëbisedimit me ish-studentin e ekselencës në degën e Kimisë Industriale të Fakultetit të Shkencave të Natyrës, Egnis Muça, në lidhje me zhvillimet e industrisë ushqimore në botën e teknologjisë. Gjatë takimit u diskutua perspektiva Europiane, me prirje digjitalizimin e industrisë ushqimore dhe inteligjencës artificiale, ku prioritet të veçantë merr optimizimi i proçeseve industriale në lidhje me qëndrueshmërinë dhe impaktin në mjedis.

 

Foto gjatë takimit prezantues me Kompaninë "Lufra" të zhvilluar më datë 01/02/2023, nga Departamenti i Kimisë Industriale së bashku me Degën e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Karrierës. 

 

Ditën e mërkurë datë 01.02.2023 ora 13:00 në sallën 103B (Këshilli i Profesorëve), Departamenti i Kimisë Industriale së bashku me Degën e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Karrierës organizojnë takimin prezantues me Kompaninë "Lufra" si dhe  ALUMNI me ish-studentin Egnis Muça. Jeni të ftuar të merrni pjesë.


 

 

FOTO gjatë aktivitetit të zhvilluar më datë 20/01/2023, me studentët e Departamentit të Matematikës. Ishstudentët e këtij departamenti ndanë eksperiencën e tyre të punësimit
 

Ditën e premte datë 20.01.2023 ora 10:00 në sallën D2, Departamenti i Matematikës së bashku me Degën e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Karrierës organizojnë takimin me ALUMNI MATEMATIKË. Jeni të ftuar të merrni pjesë.

 

FOTO gjatë aktivitetit të zhvilluar më datë 13/01/2023, me studentët e Departamentit të Fizikës. Ishstudentët e këtij departamenti ndanë eksperiencën e tyre të punësimit

 

Ditën e premte datë 13.01.2023 ora 11:00 në sallën 103B (Këshilli i Profesorëve), Departamenti i Fizikës së bashku me Degën e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Karrierës organizojnë takimin me ALUMNI FIZIKË. Jeni të ftuar të merrni pjesë.

 

FOTO gjatë aktivitetit të zhvilluar më datë 13/01/2023, me studentët e Departamentit të Bioteknologjisë. Ish studentët e këtij departamenti ndanë eksperiencën e tyre të punësimit.

 

Ditën e premte datë 13.01.2023 ora 10:00 në sallën D1, Departamenti i Bioteknologjisë së bashku me Degën e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Karrierës organizojnë takimin me ALUMNI BIOTEKNOLOGJI. Jeni të ftuar të merrni pjesë.

 

 

Dega e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Karrierës organizon takimin me ALUMNI Departamenti i Matematikës së Aplikuar.

 

Dega e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Karrierës organizon takimin me ALUMNI Departamenti i Kimisë. Ditën e hënë më datë 30/05/2022, ora 11:00 në sallën 103 B Këshilli i Profesorëve.

FOTO

Foto gjatë aktivitetit te zhvilluar sot me studentët e Departamentit të Kimisë. Ish studentët Nensi Isak, Elisabeta Paja, Dorisa Çela dhe Nensi Dragoti ndanë eksperiencën e tyre mbi mundesitë e punësimit.


Dega e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Karrierës organizon takimin me ALUMNI Departamenti i Biologjisë. Ditën e enjte më datë 19/05/2022, ora 13:00 në sallën 107B.

FOTO


Dega e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Karrierës organizon takimin me ALUMNI Departamenti i Kimisë Industriale . Ditën e mërkurën më datë 18/05/2022, ora 10:00 në sallën 212A.
 

Foto


“Bëhuni pjesë e trajnimit në Itali, sponsorizuar 100% nga partnerët tanë”

Dega e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Karrierës, Albania Lab dhe Internet & Idee, Këshilli Studentor FSHN. E enjte, datë 28/04/2021 ora 13:00, Salla 101B.

 

Foto gjatë aktivitetit të zhvilluar sot me studentët e Departamentit të Informatikës dhe Matematikës së Aplikuar, ku dy ish studente të FSHN-së ndanë eksperiencen e tyre mbi punësimin dhe internship-in në kompaninë AlbaniaLab.