Alumni Mentor Meeting, Dominusoft

Aktiviteti: "Alumni Mentor Meeting"
 

Vendndodhja: Dominusoft
 

Te ftuar ne kete aktivitet do te jene, kursantë të certifikuar gjatë viteve në Dominusoft, të cilët kanë ndërtuar karriera të suksesshme në kompani të ndryshme dhe kane kenaqesi te ndajne rrugetimin e tyre me te gjithe pjesemarresit e aktivitetit.
 

Mentorët, ish kursantët e Dominusoft do të ndajnë eksperiencën e tyre, shkollimin, formimin e vazhduar në Dominusoft si dhe do të orientojnë, mentorojnë pjesemarresit e rinj, aktualë drejt punësimit pranë kompanive ku ata punojnë dhe jo vetëm!
 

Ky aktivitet është i hapur për të gjithë.
 

Jemi të sigurt qe ky takim do ti shërbejë karrierës te secilit!
 

Mund të na bashkoheni edhe Online në linkun e mëposhtëm:
 

meet.google.com/yku-qxht-kng
 

Jemi të sigurt se ky aktivitet do të jetë një vlerë e shtuar në ekpsericën e studentëve të Universiteti tuaj për rrjedhojë do të ishim të lumtur ta ndanit si komunikim.
 

Për cdo pyetje, lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.
 

Dominusoft 
 

website: www.dominusoft.co
 

mail:      [email protected]
 

mob:     +355673005050

Të ngjashme

...