Njoftim lidhur me bursat dhe përjashtimin / reduktimin nga tarifa e shkollimit

Ju njoftojmë se afati per dorëzim dokumenta për të përfituar bursë dhe përjashtim / reduktim nga tarifa e shkollimit do të shtyhet  deri me datë 8 dhjetor 2021.

Të ngjashme

...